RÉMTEREMTŐ

Ha egy korunkat megelőző technológia lehetővé tenné, hogy megvalósítsd a gondolataidat, mihez kezdenél? Ha lehetséges lenne, hogy a gondolataidat áthajlítsd a valóságba, amivel azután bármilyen alakban, bármit megtehetnél, mire használnád fel ezt a képességed? Meggazdagodnál? Varázslóként sztár lennél? Segítenél másoknak? Eltennéd láb alól a szabadlábon lévő bűnözőket? Miért is ne, egy gondolat nem hagy semmilyen nyomot, nem igaz?

A regény főhőse képes megvalósítani mindezt. Megjeleníti a gondolatait, majd elképzelt emberek és lények alakjában változtatni kíván a világ menetén. A legjobb nyomozók sem találnak rajta fogást, de ahogy egyre durvulnak az események, mindenki hibázik. A végén pedig annak az igazsága győz, aki a legtovább bírja a szabályok nélküli küzdelmet.

Az, ahogyan a technológia rátelepszik az életünkre, roppant aktuális téma, de ahogy a bűnözést és a bűnüldözést kapcsolja magasabb fokozatba, egyenesen rémisztő. Ronil Caine második regénye hozza a Lilian-ben megismert filmszerű, gyors ütemű történetvezetést, de mindenre rátesz még egy lapáttal. Sci-fi alapokra épülő thrillerre készüljünk, ami az elme legsötétebb barlangjaiba kalauzolja el az olvasót, pontosabban azokat hozza ki a felszínre.

Műfaj: sci-fi, thriller, horror

Oldalszám: 320

Kiadó: Metropolis Média

Megjelenés: 2018. október 9.

Kapható a nagyobb könyvesboltokban.

RENDELD MEG DEDIKÁLVA DECEMBER 10-IG! KATTINTS A RÉSZLETEKÉRT!