Rémteremtő – Horror thriller regény

Ronil Caine - Remteremto - horror thriller regeny

A második thriller regény Ronil Caine tollából, ami hozza a Lilian-ben megismert filmszerű stílust, de jócskán rátesz egy lapáttal.

Ha egy korunkat megelőző technológia lehetővé tenné, hogy megvalósítsd a gondolataidat, mihez kezdenél? Ha lehetséges lenne, hogy a gondolataidat áthajlítsd a valóságba, amivel azután bármilyen alakban, bármit megtehetnél, mire használnád fel ezt a képességed? Meggazdagodnál? Varázslóként sztár lennél? Segítenél másoknak? Eltennéd láb alól a szabadlábon lévő bűnözőket? Miért is ne, egy gondolat nem hagy semmilyen nyomot, nem igaz?

„alaposan kidolgozott történet, ami jól fel van építve és leköti az olvasó figyelmét. Egy percig sem unalmas és vannak benne váratlan fordulatok” – WerWolf, moly.hu

A regény főhőse képes megvalósítani mindezt. Megjeleníti a gondolatait, majd elképzelt emberek és lények alakjában változtatni kíván a világ menetén. A legjobb nyomozók sem találnak rajta fogást, de ahogy egyre durvulnak az események, mindenki hibázik. A végén pedig annak az igazsága győz, aki a legtovább bírja a szabályok nélküli küzdelmet.

„…a Rémteremtő pedig egyenesen az egyik legjobban fogyó könyvünk lett.” – Katalin Mund, Galaktika

Az, ahogyan a technológia rátelepszik az életünkre, roppant aktuális téma, de ahogy a bűnözést és a bűnüldözést kapcsolja magasabb fokozatba, egyenesen rémisztő. Sci-fi alapokra épülő thrillerre készüljünk, a jobb fajta horror filmek okosan félelmetes megoldásaival, ami az elme legsötétebb barlangjaiba kalauzolja el az olvasót, pontosabban azokat hozza ki a felszínre.

„…képzeletünk testet öltött, zabolátlan szüleményeinek veszélyeit tárja elénk egy fokozott tempót diktáló, vérre menő macska-egér játék köntösében.” – tekaktarhaza.blog.hu

A Rémteremtő regényt az eladási adatok és a visszajelzések alapján a 2018-ban megjelent legjobb thriller regények között emlegetik. Abban az évben bekerült a Galaktika bestseller könyvek közé.

Az ingyenes letölthető sci fi könyvek helyett olvass valami komolyat!

Műfaj: sci-fi, thriller, horror

Oldalszám: 320

Kiadó: Metropolis Média

Megjelenés: 2018. október 9.

Olvass bele a könyvbe online!

E könyv letöltés!

Kapható a nagyobb könyvesboltokban:

galaktikabolt
bookline
libri
Szukits

Ha tetszett a regény értékeld a könyvesbolt oldalán, hogy mások is lássák a véleményed.

Másik horror történet

Másik horror történet

Immutáció - kisregény

Akinek egy éve van hátra az életéből, bármibe hajlandó kapaszkodni, ami a gyógyulás lehetőségének reményét megtartja számára. Marren sincs ezzel másképpen, és elfogadja egy titokzatos professzor ajánlatát.

Még több regény

Még több regény

Lilian - regény

Létezik egy vállalat Japánban, amelyik megrendelésre másol le embereket. Gazdag ügyfelei számára készíti el híres színésznők, énekesek, sportolók klónjait, hogy két hétig élvezhessék társaságukat. Te melyik sztárral töltenél el két hetet, ha lehetséges lenne?

Még több horror

Még több horror

Baktérium - novella

A brit hadsereg egy tudóscsoportot hív össze egyik titkos támaszpontján. Feladatuk, hogy megvizsgáljanak egy baktériumot, és szakértői elemzést írjanak róla. Rutinfeladat. Mi baj történhet?