Fraktál – thriller regény

Ronil Caine Fraktál thriller regény 2020

Fraktál – izgalmas thriller scifi regény Ronil Cainetől.

A nanotechnológia és a Dolgok Internete az emberiség legnagyszerűbb vívmányai közé tartoznak, egészen addig, míg rossz kezekbe nem kerül az egész.

Egy ismeretlen jel az egész világon megzavarja az egészségügyi okoseszközöket. A jelenséget különös halálesetek követik, s mindez egy világméretű összeesküvést sejtet a háttérben.

A cselekmény jócskán bővelkedik akcióban, a karakterek eléggé kidolgozottak, a történet pedig felettébb aggasztó, ugyanakkor korántsem elképzelhetetlen jövőképet vetít elénk. ” – smokingbarrels.blog.hu

A nanotechnológia egyik közimert tudósnője és egy fiatal hekkerlány nyomozni kezdenek a jel forrása után, de egy gazdag milliárdos öngyilkossága, valamint két titkos ügynök teljesen új irányba viszik az eseményeket.

 

Fraktál alakzat

Aztán kiderül, hogy senki sem az, akinek mondja magát, és nem mindenki csinálja azt, amit valójában kellene neki, és erről még csak nem is sejt semmit.

„…a mai kort szövi át realisztikusnak ható sci-fi elemekkel…”  – Mondo magazin

Ronil Caine harmadik regénye éppoly pörgős és filmszerű, mint a Lilian és a Rémteremtő voltak. Ezúttal a nanotechnológia elképesztő lehetőségeiről írt elgondolkodtató és letehetetlenül izgalmas thriller scifit. Hiába a fiktív jövőkép, a veszélyek nagyon is valósak.

A saját életed te irányítod. De ki irányít téged?

Műfaj: thriller, scifi, akció

Terjedelem:  350 oldal

Megjelent: 2020. 10. 30.

Kiadó: Metropolis Media

Könyv rendelés: Keresd a nagyobb könyvesboltokban! Klikk ide!

Online rendelés házhoz szállítással: galaktikabolt.hu

 

Nézd meg milyen egy izgalmas thriller regény előzetes:

Ronil Caine első regénye

Ronil Caine első regénye

Embermásolós thriller

Létezik egy vállalat Japánban, amelyik megrendelésre másol le embereket. Gazdag ügyfelei számára készíti el híres színésznők, énekesek, sportolók klónjait, hogy két hétig élvezhessék társaságukat.

Horror akció thriller regény

Horror akció thriller regény

Szörnyes-nyomozós történet

Ha csak el kéne képzelned egy gyilkosságot és az megtörténne, mit tennél? Ha senki sem tudná lenyomozni a tettest? Hős lennél vagy igazságosztó? Titkos képességű sztár vagy rejtőzködő bérgyilkos?

Új sci-fi novella

Új sci-fi novella

Szerezd meg ingyen!

Exkluzív novella, csak Ronil Caine-regény tulajdonosoknak. Küldj egy szelfit a regénnyel, és kapsz egy különleges, elgondolkodtató  novellát válaszként. A novella sehol máshol nem elérhető.