Luna – akció cyberpunk regény

regény, ami olyan, mint a cyberpunk 2077

A Luna Ronil Caine negyedik regénye, és az eddigiektől jelentősen eltér több tekintetben is. Ez is különálló történet, de ezúttal egy négyszáz évvel későbbi Földön játszódik. A cyberpunk regény azért hozza a Cainetől megszokott scifi és thriller elemeket, nem kevés akcióval.

Történet:

Age az utolsó élhető földrészen, Ausztráliában éli unalmas életét. Egyik nap különös üzenetet kap egy lánytól, aki gyanúsan hasonlít álmai nőjéhez. Arra kéri, hagyja el a biztonságos földrészt, és menjen el hozzá a Marsra.

Age nekivág a kalandnak, hogy kiderítse ki küldte az üzenetet, és mit jelent az, hogy a “Marsra”. Ám radioaktív sivatagok helyett Age egy jövőbeli világban találja magát, ahol szuperemberek, robotok és gyilkosok között kell megkeresnie a válaszokat a kérdéseire.

Féktelen száguldás veszi kezdetét, rengeteg akcióval, csodálatos és veszedelmes lények és emberek gyűrűjében, változatos járművekkel és fegyverekkel.

Cyberpunk regény, ahogy még nem olvastad:

Ronil Caine negyedik regénye szédítő tempójú kalandra hív egy fantasztikus jövőbe. A fordulatos, akciódús történetben a realista sci-fi, a fantasy, az akció és a cyberpunk kedvelői is megtalálják, amit szeretnek a filmekben és a könyvekben.

Olvass még háttérinfókat a Luna regényről a Ronil Caine blogon!

A regény kapható a nagyobb könyvesboltokban és webáruházaikban.

Műfaj: sci-fi, cyberpunk, akció

Oldalszám: 306

Kiadó: Metropolis Média

Megjelent: 2022. 11. 22.

Hol kapható a Luna regény:

galaktikabolt
bookline
libri
Szukits

Ha tetszett a cyberpunk regény, értékeld a könyvesbolt oldalán, hogy mások is lássák a véleményed.

Hasonló regény

Hasonló regény

Fraktál

Ronil Caine harmadik regénye a Lunához hasonlóan a jövőben játszódik, ahol a Dolgok Internete és az emberek egy hálózatot alkotnak, ami felett egy cyber-terrorszervezet veszi át az irányítást.

Hasonló regény

Hasonló regény

Lilian

Ronil Caine első regénye sok tekintetben hasonlít a Lunára. Jövőbeli környezet, veszélyes üldözők, titokzatos karakterek, romantikus szál, és rengeteg filmszerű akció.

Ingyenes scifi novella

Ingyenes scifi novella

Mr. Franklin titka

Teszteld le Ronil Caine stílusát, mielőtt belevágsz egy regényébe. A Mr. Franklin titka izgalmas és fordulatos történet, amiben egy öreg milliomos felfedi sokat találgatott titkát az életéről.