Thriller könyvek

Itt találod az eddig megjelent thriller könyvek listáját. Ronil Caine könyvei elsősorban thriller regények , amiknek tudományos fickió (science fiction) alapjai vannak, de gyakran keveredik bele akció és horror is.

Az angolszász kortárs irodalom hagyományait követve pörgős és fordulatos történetre, izgalmas jelenetekre és kiszámíthatatlan befejezésekre készülj! Az olvasók szerint Ronil Caine könyvei a felétől már nehezen tehetők le.

Sci-fi, thriller és akció egyben

Az olvasók és a kritikusok is szerették a regényeket, a Rémteremtő a kiadó egyik legjobban fogyó könyve volt megjelenése évében. Ennek egyik oka az lehet, hogy ezeket a népszerű zsánereket nem sokan keverik össze így, ilyen filmszerű stílusban, pörgős történetben.

Az első könyv, a Lilian 2016-ban jelent meg, a Rémteremtő 2018-ban, a harmadik regény, a Fraktál könyv pedig 2020-ban. A döntés a te kezedben, hogy melyik a legjobb thriller.

Ronil Caine - Lilian - thriller könyvek

Embermásolós, titkos céges thriller regény

Ronil Caine - Rémteremtő - horror könyvek

Szörnyes, nyomozós horror thriller regény

Ronil Caine regények - Fraktál könyv - thriller 2020

FRAKTÁL

Akció thriller regény

A Ronil Caine regények stílusa

A regények alapötletei mind valamilyen létező, de gyerekcipőben járó tudományos kutatásra vagy eredményre épülnek fel. A science fiction adj a keretet, de a történetek valójában thrillerek, akcióval, horrorral gazdagon fűszerezve. A klasszikus sci-fi kérdésen túl, hogy “Mi lenne ha?”, a regények nagy hangsúlyt fektetnek a karakterek közti dinamikára, valamint a technológia emberekre és társadalomra gyakorolt hatására. A regények főhősei többnyire egyszerű átlagemberek, akik akaratukon kívül kerülnek szélsőséges helyzetekbe, ahol a győzelemért át kell lépniük saját korlátaikat, és elmerészkedni a legvégsőkig.

Thriller könyvek feltúrbózva

Az akció és a horror elemek is a szokásosnál realistábbak és filmszerűen jelennek meg az olvasó előtt. A horror nem az öncélú vérontásról szól, hanem a bennünk rejlő ősi félelmekkel való szembenézésről. De Ronil Caine írásaiban még a romantika sem olyan, ahogy megszoktuk, ahogy a befelezések sem sablonosak. Mindig számíthatunk fordulatra, és az elvárásainkhoz képest néhány meglepő jelenetre.

A regényekkel kapcsolatos hírekért, dedikálásokért, interjúkért, kövesd Ronil Caine hivatalos Facebook oldalát: facebook.com/ronilcaine