Thriller könyvek

Itt találod az eddig megjelent thriller könyvek listáját. Ronil Caine könyvei elsősorban thriller regények , amiknek tudományos fikció (science fiction) alapjai vannak, de gyakran keveredik bele akció és horror is.

Az angolszász kortárs irodalom hagyományait követve pörgős és fordulatos történetre, izgalmas jelenetekre és kiszámíthatatlan befejezésekre készülj! Az olvasók szerint Ronil Caine könyvei a felétől már nehezen tehetők le.

Sci-fi, thriller és akció egyben

Az olvasók és a kritikusok is szerették a regényeket, a Rémteremtő a kiadó egyik legjobban fogyó könyve volt megjelenése évében. Ennek egyik oka az lehet, hogy ezeket a népszerű zsánereket nem sokan keverik össze így, ilyen filmszerű stílusban, pörgős történetben.

Az első könyv, a Lilian 2016-ban jelent meg, a Rémteremtő 2018-ban, a harmadik regény, a Fraktál pedig könyv 2020-ban. Könyvek 2022-ben is jelentek meg, a Luna cyberpunk regény és az Immutáció kisregény. A döntés a te kezedben, hogy melyik a legjobb thriller scifi.

Lilian - akció thriller regény

Embermásolós, titkos céges thriller regény

Rémteremtő - horror thriller könyv

Szörnyes, nyomozós horror thriller regény

Fraktál - scifi regény

FRAKTÁL

Akció thriller regény

Luna - cyberpunk regény

LUNA

Cyberpunk akció regény

A Ronil Caine regények stílusa

A regények alapötletei mind valamilyen létező, de gyerekcipőben járó tudományos kutatásra vagy eredményre épülnek fel. A science fiction adj a keretet, de a történetek valójában thrillerek, akcióval, horrorral gazdagon fűszerezve. A klasszikus sci-fi kérdésen túl, hogy “Mi lenne ha?”, a regények nagy hangsúlyt fektetnek a karakterek közti dinamikára, valamint a technológia emberekre és társadalomra gyakorolt hatására. A regények főhősei többnyire egyszerű átlagemberek, akik akaratukon kívül kerülnek szélsőséges helyzetekbe, ahol a győzelemért át kell lépniük saját korlátaikat, és elmerészkedni a legvégsőkig.

Thriller könyvek feltúrbózva

Az akció és a horror elemek is a szokásosnál realistábbak és filmszerűen jelennek meg az olvasó előtt. A horror nem az öncélú vérontásról szól, hanem a bennünk rejlő ősi félelmekkel való szembenézésről. De Ronil Caine írásaiban még a romantika sem olyan, ahogy megszoktuk, ahogy a befelezések sem sablonosak. Mindig számíthatunk fordulatra, és az elvárásainkhoz képest néhány meglepő jelenetre.

A regényekkel kapcsolatos hírekért, dedikálásokért, interjúkért, kövesd Ronil Caine hivatalos Facebook oldalát: facebook.com/ronilcaine