RÉMTEREMTŐ

Ha egy korunkat megelőző technológia lehetővé tenné, hogy megvalósítsd a gondolataidat, mihez kezdenél? Ha lehetséges lenne, hogy a gondolataidat áthajlítsd a valóságba, amivel azután bármilyen alakban, bármit megtehetnél, mire használnád fel ezt a képességed? Meggazdagodnál? Varázslóként sztár lennél? Segítenél másoknak? Eltennéd láb alól a szabadlábon lévő bűnözőket? Miért is ne, egy gondolat nem hagy semmilyen nyomot, nem igaz?

“alaposan kidolgozott történet, ami jól fel van építve és leköti az olvasó figyelmét. Egy percig sem unalmas és vannak benne váratlan fordulatok” – WerWolf, moly.hu

A regény főhőse képes megvalósítani mindezt. Megjeleníti a gondolatait, majd elképzelt emberek és lények alakjában változtatni kíván a világ menetén. A legjobb nyomozók sem találnak rajta fogást, de ahogy egyre durvulnak az események, mindenki hibázik. A végén pedig annak az igazsága győz, aki a legtovább bírja a szabályok nélküli küzdelmet.

“”…a Rémteremtő pedig egyenesen az egyik legjobban fogyó könyvünk lett.” – Katalin Mund, Galaktika

Az, ahogyan a technológia rátelepszik az életünkre, roppant aktuális téma, de ahogy a bűnözést és a bűnüldözést kapcsolja magasabb fokozatba, egyenesen rémisztő. Ronil Caine második regénye hozza a Lilian-ben megismert filmszerű, gyors ütemű történetvezetést, de mindenre rátesz még egy lapáttal. Sci-fi alapokra épülő thrillerre készüljünk, ami az elme legsötétebb barlangjaiba kalauzolja el az olvasót, pontosabban azokat hozza ki a felszínre.

Műfaj: sci-fi, thriller, horror

Oldalszám: 320

Kiadó: Metropolis Média

Megjelenés: 2018. október 9.

Olvass bele a könyvbe online!

Kapható a Libriben
és a Galaktikabolt oldalon.

Töltsd le ebookban!

Facebook