GYŰRŰ – sci fi novella

Ronil Caine - Gyuru - sci fi novellak

A sci fi novellák közül, amiket Ronil Caine írt, ez a történet az egyik legkülönlegesebb. Sokan írtak már erről a témáról, de Caine megközelélítése mégis teljesen új.

“Egy sötét csík húzódott végig az égbolton, de látszott rajta, hogy nem kondenzcsík, hanem valami más. A horizontoknál annyira elvékonyodott, hogy erőltetnie kellett a szemét, ha ki akarta venni, hogy merre fut tovább. Határozottan úgy nézett ki, mintha a Földet ölelné körbe.”

Nehéz spoilermentesen írni a történetről, mert minden bekezdésben történik valami, és a scifi novella végig pörgős tempóban halad.

Ha tetszenek a filmszerűen megírt, gyors ütemű történetek, sci fi novellák, amikben a science fiction nem egy fantáziakeretet ad, hanem csak a történet alapjait rakja le, és a műfaj inkább thriller, akkor érdemes elolvasni Ronil Caine regényeit is.

Téma: földönkívüliek, harmadik típusú találkozás, ufo

Megjelenés éve: 2018

Terjedelem: 20 oldal

Műfaj: sci fi

További novellák online itt.

Még több sci fi

Még több sci fi

Luna regény

Milyen lesz a világ 400 év múlva? És hogyan áll helyt benne egy mai ember? Pörgös cyberpunk akció regény robotokkal, szuperemberekkel, űrkompokkal és mesterséges lényekkel Ronil Caine stílusában.

Ronil Caine regények

Ronil Caine regények

Sci fi thriller

Ronil Caine mind mindhárom regénye önálló történet. Izgalmas, filmszerűen megírt, lendületes ütemű thriller könyvek. A Lilian 2016-ban, a Rémteremtő 2018-ban, a Fraktál 2020-ban jelent meg.

legjobb thriller konyvek

legjobb thriller konyvek

Ronil Caine kedvencei

Dan Simmons, Michael Crichton, Orson Scott Card, Lőrinc L. László – mi inspirálja a mai kortárs scifi thriller horror szerzőt?

Ronil Caine könyvesboltja

Ahol néhány exkluzív novellát és kisregényt közvetlenül vásárolhatsz meg a szerzőtől.

Pár száz forintért azonnal letölthetsz egy izgalmas írást repüléshez, strandra vagy estére.

Kattints a kosár ikonra!

Ha tetszett az ingyenes történet, hívd meg a szerzőt egy kávéra! Kattints a gombra! 😊