BAKTÉRIUM – horror novella

covid

Horror novella, amiben a brit hadsereg egy tudóscsoportot hív össze egyik titkos támaszpontján. Feladatuk, hogy megvizsgáljanak egy baktériumot, és szakértői elemzést írjanak róla. Rutinfeladat. Mi baj történhet?

“…látta, hogy van ostoruk és csillóik. Egyértelműen baktériumok, de korábban még hasonlót sem látott. A professzornak elakadt a lélegzete.”

Egyedi módon felépített, izgalmas sci fi thriller, body horror fűszerezéssel. Hiába olvastál már hasonlót, ez a történet más lesz valamennyinél.

A body horror legfőbb jellemzője, hogy az emberi testtel történik valami borzalmas. Híres body horror alkotások az Alien, a Légy, a Dolog filmek, Stephen King Sorvadj el! novellája vagy Joe Hill Szarvak című regénye.

Műfaj: science fiction, horror

Terjedelem: 25 oldal

A novella a 2018 szeptemberi (342.) Galaktika magazinban jelent meg először.

Milyen lesz a jövő?

Milyen lesz a jövő?

Blog

Merre tart a világ? Tényleg jobb volt régen minden? Vagy most jön el a kánaán? A válasz az, hogy a jövő nem egy időpont, és részben már el is jött, ami okod ad az optimizmusra.

Hasonló thriller regény

Hasonló thriller regény

Rémteremtő

Ha egy korunkat megelőző technológia lehetővé tenné, hogy megvalósítsd a gondolataidat, mihez kezdenél? Ronil Caine második thriller regénye.

Ingyenes horror kisregény

Ingyenes horror kisregény

Immutáció

Ronil Caine olyan klasszikus body-horror és lényhorror történeteken edződött kortárs író, mint a Terror, Lovecraft és King munkássága, valamint a The Thing, del Toro és a Shyamalan-filmek, a Légy és az Alien-filmek, így az olvasó nagyjából sejtheti mire számíthat az Immutáció kisregényben.