BAKTÉRIUM – horror novella

Ronil Caine - Baktérium (scifi horror novella)

Horror novella, amiben a brit hadsereg egy tudóscsoportot hív össze egyik titkos támaszpontján. Feladatuk, hogy megvizsgáljanak egy baktériumot, és szakértői elemzést írjanak róla. Rutinfeladat. Mi baj történhet?

“…látta, hogy van ostoruk és csillóik. Egyértelműen baktériumok, de korábban még hasonlót sem látott. A professzornak elakadt a lélegzete.”

Egyedi módon felépített, izgalmas sci fi thriller, body horror fűszerezéssel. Hiába olvastál már hasonlót, ez a történet más lesz valamennyinél.

A body horror legfőbb jellemzője, hogy az emberi testtel történik valami borzalmas. Híres body horror alkotások az Alien, a Légy, a Dolog filmek, Stephen King Sorvadj el! novellája vagy Joe Hill Szarvak című regénye.

Műfaj: science fiction, horror

Terjedelem: 25 oldal

A novella a 2018 szeptemberi (342.) Galaktika magazinban olvasható.

Ha tetszett vagy további horror történetet keresel kattints ide, és görgess a horror műfajhoz.

Hogy tetszett az írás?

Klikk a csillagokra!

Értékelés: 4.1 / 5. Értékelések száma: 9

Légy az első aki értékelést ad!

Kövesd Ronil Caine-t Facebookon!

Ne maradj le egy írásról sem!

Hasonló thriller regény

Hasonló thriller regény

Rémteremtő

Ha egy korunkat megelőző technológia lehetővé tenné, hogy megvalósítsd a gondolataidat, mihez kezdenél? Ronil Caine második thriller regénye.

Hasonló thriller novella

Hasonló thriller novella

Rés

Rés időben visszafelé haladó történet, amelyben egy nyomozó különös ügyét követhetjük a végétől haladva az elejéig. Előbb találják meg a holttestet a nyomozók, és csak utána történik meg a gyilkosság.