Immutáció – ingyenes horror kisregény

immutacio horror novella

Az Immutáció ingyenes horror kisregény scifi alapokon.

Horror történet:

Gerald Marren szíve beteg, és az orvosa egy évet jósol neki. Mielőtt beletörődhetne a sorsába, egy titokzatos professzor megoldást, sőt gyógyulást kínál számára az orvostudomány egy legújabb módszerével.

Marren belemegy a kezelésbe, nem is sejtve, hogy események milyen fékevesztett láncolatát indítja el ezzel. De az igazi borzalmak majd csak ezután következnek.

„Nézzen körbe! Régen több kórházat kellett volna megjárnia, hogy adjanak plusz tíz évet az életéhez. Steril környezet, orvosi maszk, fertőtlenítés, műtéti beavatkozás, hosszú rehabilitáció és életmódváltás. Most pedig, ebben a pici laboratóriumban, egy laptoppal és egy fecskendővel meggyógyítható bármilyen betegség. Hát nem lenyűgöző?”

Ronil Caine olyan klasszikus body-horror és lényhorror történeteken edződött kortárs író, mint a Terror, Lovecraft és King munkássága, valamint a The Thing, del Toro és a Shyamalan-filmek, a Légy és az Alien-filmek, így az olvasó nagyjából sejtheti mire számíthat az Immutáció kisregényben. Bizonyítottan tetszik a horror játékok kedvelőinek is.

Az Immutáció háromrészes ingyenes horror kisregény egyben letölthető a lenti linkeken. Közlése, nyomtatása, megjelentetése a szerző írásbeli engedélye nélkül tilos.

Ha tetszett, értékeld a csillagokkal és küldd el a linket másoknak is. Az oldalon további hasonló történeteket is találsz, illetve megjelent 4 regény is, amik kaphatóak a Galaktikaboltban.

Kellemes szórakozást és borzongást a történethez!

Kiadó: Metropolis Media

Megjelenés: 2022.11.20.

Műfaj: science-fiction, horror

Terjedelem: 100 oldal

ISBN: 978-963-551-115-0

E könyv letöltés az alábbi formátumokban lehetséges:

Hasonló horror történet?

Hasonló horror történet?

Scifi horror novella

A tudósok biztosak voltak benne, hogy baktériumot láttak. De később egyáltalán nem úgy viselkedett, mint egy baktérium. Ronil Caine szédületes tempójú novellája egy cseppnyi evolúciótól.

Hogy tetszett az írás?

Klikk a csillagokra!

Értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Légy az első aki értékelést ad!

Kövesd Ronil Caine-t Facebookon!

Ne maradj le egy írásról sem!

 

Cyberpunk akció regény

Cyberpunk akció regény

Luna

Ha kapsz egy üzenetet a Marsról, hogy oda kell menned, akkor nincs mit tenni, neki kell vágni a kalandnak, akkor is ha az út szuperemberek, gyilkosok és robotok seregén keresztül visz.