Jádesárkány falka – kaland novella

Lőrinc L László születésnapi kaland novellája

A Jádesárkány falka egy sodró lendületű kalandtörténet Lőrincz L. László stílusában, és az ő univerzumához több ponton kapcsolódva. Néha viccesen és nyíltan, máskor rejtve, csak LLL rajongók által felfedezhető utalásokkal. Számukra ez a novella igazi csemege, míg Ronil Caine olvasóinak könnyed kiruccanás két sci-fi thriller között.

„Az istenért, Nelson, ne kéresse már magát, egymillió dollárt kap ezért a megbízásért!”

A Jádesárkány falka kaland novella 2019-ben jelent meg a Metropolis Media antológiájában, amit Lőrinc L. László 80. születésnapjára készített kortárs írók közreműködésével.

A Jádekoponyák Szigete egy különleges könyv. Lőrincz L. László 80. születésnapja alkalmából a legnevesebb pályatársak, barátok tisztelegnek benne a Mester munkássága előtt egy-egy novellával. A novellák mindegyike Leslie L. Lawrence kalandregényeihez vagy Lőrincz L. László fantasztikus írásaihoz kapcsolódik. A 12 novella szerzői: Benedek Szabolcs, Burkos Zsolt, Erdész Róbert, Fedina Lídia, Kovács Tücsi Mihály, Molnár Csaba, Ronil Caine, Soós Tibor, Szélesi Sándor, Urbánszki László, Varga Csaba Béla, Vörös István. A kötetet Burger István, a Galaktika magazin korábbi főszerkesztőjének előszava nyitja meg.

„Nagyon ülnek a célzások. Ügyes és szellemes paródia.” – Lőrincz L. László

Műfaj: kaland

Megjelenés: 2019

Terjedelem: 10 oldal

Borítókép: ‘Jade’ by Silas Agnostos / DeviantArt

A Leslie L Lawrence stílusú kaland novella ingyen letölthető az alábbi formátumokban:

Hogy tetszett az írás?

Klikk a csillagokra!

Értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Légy az első aki értékelést ad!

Kövesd Ronil Caine-t Facebookon!

Ne maradj le egy írásról sem!

Hasonló kaland novella

Hasonló kaland novella

Érme

Luis, a mexikói pénzügyi tanácsadó talál egy ritka érmét az utcán, és attól a pillanattól az élete teljesen új irányt vesz. A szerencse mellé szegődik, de sötét és veszélyes következményekkel együtt.

Hasonló hangulatú novella

Hasonló hangulatú novella

sci fi novellák pdf

Mr. Franklin, a homályos múltú, gazdag farmtulajdonos egy este magához hívja szupermodern birtokának menedzserét, és elmeséli neki, amit mindenki mindig is tudni akart róla.