RÉS – sci fi horror novella

Ronil Caine - Rés - sci fi horror novellák

A Rés időben visszafelé haladó történet, amivel rögtön kiemelkedik  a scifi horror novellák közül.

Egy atlantai nyomozó különös ügyét követhetjük nyomon a végétől haladva az elejéig. Előbb találják meg a holttestet a nyomozók, és csak utána történik meg a gyilkosság. És csak akkor derül ki, hogy mi végzett az áldozatokkal.

“Caine története érdekes és nem csak az előadás módját tekintve.” – WerWolf, moly.hu

Ronil Caine sci fi horror története a világ nem látható dolgairól szól, amiket jobb lenne nem bolygatni, de persze mindig akad egy-két elvetemült kutató, akiknek a kínávcsisága erősebb a felelősségérzetüknél.

“A sztori érdekessége, hogy minden fejezettel egyre visszább kerülünk az időben, de annak ellenére, hogy ismerjük a végkifejletet, igencsak sok meglepetéssel tud szolgálni az odáig vezető út. […] nekem baromira bejött!” (fekiyeti79, moly.hu)

Ronil Caine második regénye, a Rémteremtő több dologban hasonlít erre a novellára, ami nem véletlen. Ez a novella egy kvázi előfutára a regénynek, amiben az író kipróbált néhány megoldást, és felkészült a regényre. Ha tetszett ez a történet, a regény is garantáltan bejön majd.

Terjedelem: 30 oldal

Műfaj: sci fi horror

Megjelent két részletben:

Galaktika magazin 345 (2018. december)

Galaktika magazin 346 (2019. január)

Hasonló történet

Hasonló történet

Ronil Caine második regénye

Ha egy korunkat megelőző technológia lehetővé tenné, hogy megvalósítsd a gondolataidat, mihez kezdenél? Ronil Caine második thriller regénye.

Letölthető sci fi novella

Letölthető sci fi novella

Gyűrű

“A horizontoknál annyira elvékonyodott, hogy erőltetnie kellett a szemét, ha ki akarta venni, hogy merre fut tovább. Határozottan úgy nézett ki, mintha a Földet ölelné körbe.”

Még horror novellák

Még horror novellák

Baktérium

A brit hadsereg egy tudóscsoportot hív össze egyik titkos támaszpontján. Feladatuk, hogy megvizsgáljanak egy baktériumot. Rutinfeladat. Mi baj történhet?