GYŰRŰ – sci fi novella

A scifi novellák közül, amiket Ronil Caine írt, ez a történet az egyik legkülönlegesebb. Sokan írtak már erről a témáról, de Caine megközelélítése mégis teljesen új.

“Egy sötét csík húzódott végig az égbolton, de látszott rajta, hogy nem kondenzcsík, hanem valami más. A horizontoknál annyira elvékonyodott, hogy erőltetnie kellett a szemét, ha ki akarta venni, hogy merre fut tovább. Határozottan úgy nézett ki, mintha a Földet ölelné körbe.”

Nehéz spoilermentesen írni a történetről, mert minden bekezdésben történik valami, és a scifi novella végig pörgős tempóban halad.

Ha tetszenek a filmszerűen megírt, gyors ütemű történetek, amikben a science fiction nem egy fantáziakeretet ad, hanem csak a történet alapjait rakja le, és a műfaj inkább thriller, akkor érdemes elolvasni a Rémteremtőt is, Ronil Caine első regényét.

Terjedelem: 9 oldal

Műfaj: sci fi

Olvasd el a scifi.hu oldalon!

További novellák online itt.

Ronil Caine - Gyuru - sci fi novellak
Még több sci fi

Még több sci fi

Mr Franklin titka

Mr. Franklin, a homályos múltú, gazdag farmtulajdonos egy este magához hívja szupermodern birtokának menedzserét, és elmeséli neki, amit mindenki mindig is tudni akart róla.

Ronil Caine regények

Ronil Caine regények

Sci fi thriller

Első regénye a Lilian 2016-ban jelent meg, a Rémteremtő 2018-ban. Mindkettő izgalmas, filmszerűen megírt, lendületes ütemű thriller.

legjobb thriller konyvek

legjobb thriller konyvek

Ronil Caine kedvencei

Dan Simmons, Michael Crichton, Orson Scott Card, Lőrinc L. László – mi inspirálja a mai kortárs scifi thriller horror szerzőt?